Ах, тази Кейт

Времето сякаш е спряло за Кейт Мидълтън, която облича за втори път роклята на Alexander McQueen. Първият път бе преди 8 години

eva 03 February 2020

Кейт и Уилям на наградите БАФТА (вляво) и през 2012 година в Малайзия (вдясно).

Снимка: getty images/guliver

При целия холивудски блясък в лицето на куп американски звезди дошли в Лондон специално за наградите БАФТА, Кейт успя да засенчи всички.

Съпругата на принц Уилям се бе постарала да изглежда наистина впечатляващо за червения килим, явно имайки предвид колко други елегантни дами в дизайнерски тоалети ще седят около нея.

38-годишната херцогиня заложи на „стара“ рокля на Alexander McQueen, която за първи път облича през далечната 2012 година по време на официално посещение в Малайзия. И не сбърка с избора си. Осем години и три бременности по-късно, тя изглежда все така прекрасно.

Кейт и Уилям са патрони на киноградите БАФТА вече десет поредни години. Те пристигнаха последни на церемонията, като всички холивудски и британски звезди станаха, за да ги посрещнат в залата.

По всичко личеше, че херцозите на Кеймбридж се забавляват искрено на този кралски ангажимент, защото си побъриха и с почти всички актуални филмови звезди.

Вижте снимки от събитието в галерията. А кои звезди минаха по червения килим и какви рокли облякоха дамите – може да научите тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР