Всички обсъждат лицето на Гуен Стефани

eva.bg 28 January 2020

През последните 10 години един от най-често отправяните въпроси към Гуен Стефани, в какъвто и формат певицата да участва, е: „Как така не остаряваш?!“.

Действително Гуен отдавна впечатлява с младоликостта си. Тя е на 50 години, а никой не би й дал повече от 30. На последната й публична изява обаче, тя не предизвика толкова възторг, а тъкмо обратното.

След появата на Гуен на наградите Грами, в социалните мрежи се заформи мощна вълна от коментари, обсъждащи колко много и видимо е коригирано лицето на Стефани:

Господи, какво е направила?!“, „Моля те, Гуен, спри с интервенциите и ботокса! Беше толкова красива...“, „Лицето й не помръдва, направо е плашещо! Тук има 99% филъри и 1% кожа“, обсъждат разпалено хората.

Ако преди Гуен е прибягвала до някакви интервенции, те определено са били успешни и не я караха да изглежда неестествено. А на констатациите като: „Ти не остаряваш и с минута!“, певицата е отговаряла шеговито : „Просто се влюбих! Мисля, че това е най-добрият лифтинг“, както направи в шоуто на Джеймс Кордън, намеквайки за връзката си с Блейк Шелтън, с когото са заедно от 2015 г.

Сега обаче очевидно все по-често разчита на козметичните интервенции и хората го забелязват.

 

1 КОМЕНТАР
1
Светлана
22 February 2020, 23:40

Да я оставят намира и да си гледат своите животи

ТВОЯТ КОМЕНТАР