Джесика Бийл все още е разстроена от поведението на Джъстин Тимбърлейк

eva.bg 17 January 2020

Снимка: getty images

Джесика Бийл и Джйстин Тимбърлейк са една от най-обичаните звездни двойки. Те сключиха брак през 2012 г. и доскоро бяха еталон за успешен брак.

В началото на декември обаче Джъстин бе изловен в много интимен контакт със своя колежка (Алиша Мейнрайт), с която си партнират във филма „Plamer“. Папараци заснеха двойката да разпускат в една от вечерите след снимки. Във видеото се вижда как Алиша поставя ръка върху коляното на Тимбърлейк, а после двамата се хващат за ръце и преплитат пръсти. Някои директно обвиниха певеца в това, че има тайна афера, а други просто го порицаха за видимо неподходящото за семейния му статут поведение.

Веднага след това Джъстин се извини на своята съпруга в официалния си Instagram профил: „Нищо не се случи, бях пийнал твърде много и нищо не оправдава държанието ми. Това не е примерът, който искам да дам на сина си. Извинявам се на прекрасната си съпруга и семейството ми, че трябваше да преживеят тази неудобна ситуация“, каза тогава той.

Джесика Бийл от своя страна запази мълчание. Сега източници разкриват пред таблоида „Us Weekly“, че тя все още е разстроена от случилото се.

Прави големи обещания, които обаче после не спазва – поне не толкова, колкото сам смята, че може и трябва. Едно от тези обещания беше, че ще бъде въвлечен повече в семейството си и ще се фокусира върху него. Но не се усеща по никакъв начин да прави това“, твърди Бийл, както издават приближени.

Малко след като тази информация изтече, друг източник се свърза с медията, за да заяви, че „отношенията на Джъстин и Джесика въобще не са обтегнати“.

Можем само да гадаем какво в действителност се случва между тях.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР