Случайна среща на стари приятели

Никол Кидман и Ръсел Кроу са приятели повече от 30 години…

eva.bg 22 December 2019

Снимка: Instagram

Най-хубавите неща са случайните – те винаги се подреждат по-добре, отколкото когато ги плануваме.

Никол Кидман сподели със своите последователи в Instagram за една такава прекрасна случайност. Тя качи снимка с Ръсел Кроу от летище в Лос Анджелис, докато се прибира в Сидни за коледните празници.

„Никога не можеш да знаеш кого ще срещнеш на път за вкъщи преди Коледа. С Ръсел ни свързва 30-годишно приятелство! И продължаваме да отброяваме годините!“, написа Никол.

Ръсел Кроу пък благодари на авиолинията за тази специална среща: „Освен, че успяхте да ме приберете навреме за предстоящите празници, ми направихте и най-хубавия подарък – в самолета стоях до един от най-любимите ми хора във вселената!“.

Никол и Ръсел наистина са близки приятели от десетилетия. За пръв път се срещат на едно много щуро парти, организирано от Кидман в къщата й в Сидни. На партито има около 500 човека. За тази вечер и двамата все още разказват най-различни весели истории. „Мисля, че в един момент Ръсел дори пиеше шампанско от обувката ми!“, каза преди време Кидман пред Courier Mail. „О, изобщо не си спомням подобно нещо!“, отвърна й тогава Кроу. Но каквото и да се е случило на онова заветно парти, именно там се заформя приятелство, което е издържало почти през целия им живот и продължава да бъде така силно.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР