Колин Фърт се развежда

15 December 2019

Снимка: guiliver/getty images

Актьорът Колин Фърт обяви, че се разделя със съпругата си Ливия Джуджоли, с която има 22-годишен брак и двама сина Лука и Матео.

Двамата не желаят да коментират нищо повече. Раздялата е следствие на излязлата миналия информация, че Джуджоли е изневерявала на съпруга си в продължение на година с италианския журналист Марко Бранкача, неин приятел от детството й.

За връзката носителят на Оскар разбрал от съкрушителен имейл от нейния любовник. В него италианецът разказвал всичко, което е правил със съпругата на актьора в продължение на година.

"Той описваше техни интимни срещи - споделя Фърт, - които биха съсипали всеки мъж, без значение в какъв етап на взаимоотношенията с жена си се намира."

В същото време Ливия се оплаква на полицията, че се чувства тероризирана от телефонните обаждания на Бранкача и се чувства преследвана. Според италианския журналист госпожа Фърт си е измисляла, за да покрие връзката им, която всъщност се е случила от 2015 до 2016 г. А според приближени на двойката връзката на Джуджоли се е случила в период, в който двамата с Фърт са били разделени за известно време.  

 

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР