Жените, които вдъхновяват...

...онези, уверените, които не правят компромиси със себе си!

eva.bg 10 December 2019

Всеизвестни са думите на мадмоазел Коко Шанел: „Всяка жена е на възрастта, която заслужава“. Онези жени, след които всички се обръщат по улицата, които изпълват стаята и винаги блестят с увереността си, наистина го заслужават. Защо ли? Защото тези жени знаят, че любовта към себе си никога не трябва да остава на последно място, защото се стремят всеки ден да бъдат най-добрата си версия и полагат грижи за това – без оправдания и, най-важното, без компромиси.

Да, отстрани може да изглежда сякаш тези забележителни жени просто се събуждат и всичко се подрежда. Но истината е, че те са инвестирали в себе си, давали са си най-доброто, което могат и тази грижа винаги си личи. След определена възраст се налага да обръщаме повече внимание на кожата си, тъй като тя се нуждае от малко помощ, за да функционира правилно и да изглежда красива. А в грижата за кожата имаме най-малко право на „грешки“ и експерименти, защото неправилният подход към нея може да остави трайни следи.

Лаборатории LIERAC се стараят да разбират езика на кожата и да й дават това, от което се нуждае, още от 1974 г. Техните експерти непрестанно провеждат нови и нови проучвания, усъвършенствайки формулите си. Новата генерация сред тях ражда невероятната серия PREMIUM.

С изключителните си текстури, тази серия представлява първата пълна антиейдж програма, която отговаря на всички нужди на кожата и се грижи за нея както отвън, така и отвътре. Тя е вдъхновена от регенеративната медицина, обединявайки най-доброто от науката и природата. Основни елементи във формулата на продуктите от серията е високата концентрация на хиалуронова киселина и комплекс Premium Cellular (хексапептид FX, терпеноид, екстракти от черни цветя), който подпомага реактивирането на клетъчната регенерация. PREMIUM серията включва: богат крем за суха и много суха кожа, копринен крем за нормална и комбинирана кожа, околоочен крем, мултикорективен противостареещ еликсир, противостарееща маска, а сега към целия този арсенал се включват и противостареещите капсули, с които да постигнете оптимален ефект.

Три вдъхновяващи жени, водещи активен живот с препълнен график вече опитаха обещаващите свойства на серията и споделиха с нас впечатленията си:

Люба Вангелова, козметичен редактор

Тази зима подсказва, че ще бъде студена и понеже никак не я обичам, очертава се да стоя повече до камината или до радиатора. Тази топлина е спасителна за душата ми, но не и за кожата ми – отнема безмилостно влагата й и не й оставя шанс за свежест и тонус. Което превръща допълнителната доза хидратация в задължителна. Маската Premium The Supreme Mask Absolute Anti-Aging на Lierac е защитникът на красивата ми кожа през зимата. Интензивен ефект – на това разчитам в тези ужасни климатични условия. Нанасям дебел слой от нея и го оставям да престои 15-20 минути (вместо препоръчителните 5-10 – в професията си научих, че кремообразните маски можете да оставите доста по-дълго от посоченото време, докато лист маските не трябва да оставяте нито секунда повече от препоръчаните минути). Формулата й е с висок процент хиалуронова киселина – точно каквото й трябва на кожата ми.

Ще ви споделя и два трика с тази маска. Никак не обичам продукти, които предполагат разхищение и откровено казвам, че изрязвам тубичката, когато продуктът е на привършване, за да го използвам наистина докрай. И след като я нанеса на лицето си, излишъка размазвам по ръцете си вместо крем и така подхранвам и кожата в тази зона. Продуктите Premium на Lierac не са за разхищение.

Олга Иванова, дизайнер (с афинитет към хубавата козметика!)

В забързаното си ежедневие доста често ми се случва да не си доспивам. А липсата на сън, повярвайте, винаги се отразява по един или друг начин. И ако с малко грим успея да прикрия по-бледия си от обстоятелствата тен, то очите винаги издават истината. Затова обикновено съсредоточавам към това „слабо място“ правилната козметика, която може да изтрие целия стрес, насъбрал се тъкмо в тази зона. Перфектният ми съюзник за целта е PREMIUM мултикорективният околоочен контур от LIERACПогледът ми е незабавно озарен и подмладен, а тъмните петна спират да личат. С този мой ежедневен помощник все по-рядко мога да призная, ако съм уморена, защото уликите са прикрити!

Кристина Гочева, козметичен редактор

След 17 години катобюти и моден редактор в лицензионни медии, окончателно избрах „професия фрийлансър“ пред крепостното заседяване пред компютъра. Това определено донася жадуваните свободи, но изисква и дисциплина. Ако се вгледам в лицето на Кристина преди 10 години, откривам повече лежерност в дните и по-малко ситни бръчици, докато в момента се уча да менажирам най-ценния ресурс на тази земя – времето, изживяно не в чувство на вина, а в собствен ритъм. Сигурността на постоянната заплата и служебните „плюсове“ в началото липсват, но колкото по-дълго практикуваш периоди на свобода и заетост, както и възможността да работиш от почти всяка географска точка – минусите бързо изчезват. Миражът на дългия трудов стаж и заветната пенсия се стопяват в повече тук и сега. В повече време, прекарано с детето докато расте и все още има нужда да си наоколо. Различното в новия начин на живот пренарежда и бюти рутината, a с малко дете, което не ходи на градина, не винаги остава време за маниакално следване на стъпки и дълги глезещи ритуали.

Противостареещите капсули от серията PREMIUM на Lierac са перфектното алиби за гузната съвест, която пропуска да нанесе серум или околоочен контур и въпреки това заспива спокойна и се чувства прекрасно, защото е получила дневната си доза от есенциални скъпоценни масла, витамини и минерали. Отлични антиейдж съставки, събрани в една капсула, обещаваща да отложи максимално във времето следите на оксидативния стрес. Във формулата на 30-те капсули се съдържа хиалуронова киселина, колаген, селен,арганово масло и масло от пореч. Резултатите в огледалото също ми харесват – изравнен жизнен тен и изгладени линии.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР