Бременната Ашли Греъм на корицата на януарския Vogue

eva.bg 07 December 2019

Със своите пищни форми 32-годишната Ашли Греъм промени света на модата. Открита на 12 години в мол в родния си град Омаха, щата Небраска, тя още тогава носи размер 10 (отговарящ приблизително на нашия 44) и е „жигосана“ с определението „plus sizemodel“ (тоест модел за голям размер дрехи). „В онези години всички момичета в моята категория правеха и невъзможното, за да се отърват от това определение“ – казва Ашли, която обаче с красивото си лице и женствените си форми успява да промени нагласите в света на модната индустрия и се превръща в истински топ модел. Дори сега, бременна с първото си дете, тя бе поканена да бъде част от ревюто на Tommy Hilfiger на приключилата преди седмици Нюйоркска модна седмица.

През 2009 г. Ашли среща своя бъдещ съпруг и баща на така дългоочакваното си дете, видеоартистът Джъстин Ървин, и оттогава двамата са неразделни.

На януарската корица на американския Vogue Греъм позира в ослепително красив кафтан на Oscar de la Renta, а в интервюто разказва откровено за бременността си, хормоналните бури и за тайното общество на майките (което в нейния случай включва Серина Уилямс, Ким Кардашиян и комедийната звезда Ейми Шумър), в което можеш да получиш съвет по всички въпроси, дори и за това коя е най-подходящата поза за секс през тези вълнуващи девет месеца очакване. Toва е втората корица на модната библия за Ашли Греъм. Първата й бе отново през януари 2017 г. и можете да си я припомните в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР