Слънчевият ден на Никол Кидман

eva.bg 26 November 2019

Снимка: Instagram, Inez & Vinood

Никол Кидман използва слънчевия уикенд, за да прекара малко време навън с 11-годишната си дъщеря Съндей Роуз.

Никол и Съндей се разходиха сред есенните дървета, красящи семейния им дом в Нашвил, Тенеси. Актрисата сподели кадър от прекрасния им ден в своя Instagram профил.

Кидман не е от майките, които споделят снимки с децата си, затова кадърът предизвика много вълнение в мрежата, макар и двете да са в гръб и лицето на Съндей да не се вижда: „Слънчева неделя с моята Съндей“, написа Никол.

Кидман има още една дъщеря от съпруга си Кийт Ърбън - осемгодишната Фейт Маргарет. От предишния си брак с Том Круз актрисата има две осиновени деца - Конър Круз, който сега е на 24, и Изабела Джейн Круз, която е на 26. Никол не се вижда с тях, тъй като те също като баща си са сциентолози, а религиозните им убеждения им налагат изолация от определени хора. „Решила съм да не коментирам по никакъв начин Сциентологията. Имам две деца, които са сциентолози – Конър и Изабела – и уважавам техните убеждения и вяра“, бе заявила преди време Никол.

В момента актрисата краси корицата на австралийския Vogue. Броят е юбилеен - Vogue Австралия празнува своята 60-годишнина. Тя сподели в мрежата красивите кадри от фотосесията в списанието, дело на Inez & Vinood. Вижте Кидман в цялата й прелест в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР