Кейти Холмс: Обичайте себе си

17 November 2019

Снимка: Getty Images

Актрисата и бивша съпруга на Том Круз изглежда в перфектна форма.На 41 години тя все още пази  детското си чаровно излъчване. Как поддържа здравето си и балансираната си емоционалност? Известно е, че тя заедно с 13-годишната си дъщеря Сури често участва в доброволчески мисии в подкрепа на важни социални каузи.

В дневния си режим Кейти включва смути от зеленолистни за закуска, дава предимство на рибата и салатите за обяд, а вечерята почти пропуска. Твърди, че избягва въглехидрати като тесто и захар не толкова поради страх от напълняване, колкото заради това, че тези храни я правят сънлива. Любимата й храна била начоса.

Кейти не е вманиачена на тема хранене, обича да си приготвя ястия сама, като споделя, че готвенето я разтоварва. Признава си обаче, че често прави „грешки“ в кухнята, защото докато готви, обича да се разсейва с разговори по телефона или с общуване в социалните медии.

Когато излиза с приятели на ресторант, не „пази диета“, а се наслаждава на приятното преживяване. Позволява си често дори junk food, но на следващия ден задължително балансира с нещо по-здравословно.

Всекидневният й ритуал включва медитация сутрин, като актрисата твърди, че любовта към себе си е нещо, което всеки човек трябва да заложи като приоритет. Нейната медитация не е да седи в поза лотос и да изпразва съзнанието си от негативни мисли. Тя всяка сутрин взима лист и на него пише списък с нещата, за които е благодарна и докато прави това, слуша успокояваща музика. Това давало добър и позитивен старт на деня й.

По отношение на тренировките обаче Кейти е безкомпромисна. Тренира четири пъти седмично, като търси разнообразието, защото фитнесът я отегчавал. Харесват й спининг, бокс и йога, като вкъщи е инсталирала стационарно колело за спининг, за да може да поддържа форма, когато няма време да ходи в залата.


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР