Меган и Кейт заедно - пропука ли се ледът?

eva.bg 10 November 2019

Графинята на Уесекс Софи, херцогинята на Съсекс Меган и вицеадмирал Тимъти Лорънс от балкона в Уайтхол

Снимка: getty images/guliver

Херцогините Кейт (37 г.) и Меган (38 г.) за първи път се появиха заедно на събитие, макар и не рамо до рамо. Поводът беше Денят на паметта, в който британците отдават почит на загиналите в световните войни.

Братята Уилям и Хари със съпругите си бяха преди ден в лондонската зала "Роял Албърт Хол", а днес участваха и в парада послучай Деня на паметта. Меган Маркъл се появи на балкон в Уайтхол, за да наблюдава парада, редом със Софи, графинята на Уесекс, и вицеадмирал Тимъти Лорънс. На съседен балкон бяха Кейт, кралица Елизабет и Камила, съпругата на принц Чарлз. Всички дами бяха облечени в черно, с червени макове на реверите като символ на почит към загиналите във войните. Меган беше с широкопола шапка с кожена лента и елегантно вълнено палто с повдигната талия и черен колан. Кейт беше избрала силно вталено милитъри палто на Alexander McQueen и малка шапка с воалетка.

Появата на Кейт и Меган на едно място се превърна в новина заради неотдавнашните признания на принц Хари, че не всичко между семействата на двамата братя е наред. В документаления филм на ITV „Harry & Meghan: An African Journey“, проследяващ десетдневната визита на Меган и Хари в Африка, принцът откровено коментира ситуацията с брат му. Тогава Хари заяви: „Част от работата ни, от ролята ни и от огромното напрежение, под което се намира семейството, е причина да се случват разни неща. Но истината е, че ние сме братя и винаги ще бъдем такива. В момента определено сме поели по различни пътища, но аз винаги ще бъда до него, ако има нужда от мен, както знам, че и той винаги ще бъде до мен. Напоследък не се виждаме толкова често, както беше преди, защото сме много заети. Но аз истински го обичам и голяма част от проблемите са създадени от нищо. Като братя си имаме и добри, и лоши дни.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР