Адел, каквато не сме я виждали

eva.bg 26 October 2019

Попдивата Адел се появи на 33-ия рожден ден на един от своите любими приятели, рапъра Дрейк, в невероятна форма, превръщайки се в една от големите изненади на вечерта. Шест месеца след раздялата със съпруга си Саймън Конецки, баща на вече 7-годишния й син Анджело, 31-годишната певица, доскоро известна с демонстративния си непукизъм по отношение на твърде пищните си форми, изглежда буквално като преродена. Тя е отслабнала с поне 20 кг., а тялото й недвусмислено издава сериозни тренировки. Адел, която е изключително активна в социалните мрежи и предпочита чрез тях да общува с феновете си, вместо чрез пиар екипа си, отдавна издаде „тайната” на страхотната си форма – сиртуин диетата, която е хит сред звездите от 2-3 години, фитнес и супер пилатес програма, изготвена й от Аида Фийлд, съпругата на Роби Уилямс.

Адел признава, че доскоро е пиела по 10 чаши чай и кафе на ден с по две пакетчета захар във всяка от тях. Откакто започва да спазва новия си режим на хранене и тренировки, тя е намалила захарта до минимум и признава, че в резултат на това има повече енергия, откогато и да било. Сиртуин диетата е плод на проучванията на екип диетолози, които откриват, че храните, съдържащи протеина сиртуин активират метаболизма и подпомагат не само активното сваляне на килограми, особено в началото, но и поддържането им н по-късните етапи на режима. Хранителният план набляга на елда, кейл, каперси, много лук, ягоди, някои подправки като салвия и девисил, пуешко месо като разрешава дори кафе, черен шоколад и червено вино.

Каквото и да си говорим за красотата на пищното женско тяло, не можем да отречем, че Адел никога не е изглеждала по-секси и по-здрава. Напоследък таблоидите свързват името й с това на британския музикант и продуцент Skepta, но официално потвърждаване на връзката им все още липсва.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР