Дженифър Лорънс наела отделна стая за сватбената си рокля

eva.bg 22 October 2019

В един от апартаментите в хотел Viking в Роуд Айлънд е била пазена в тайна булчинската рокля на Лорънс

Снимка: Instagram

Булчинската рокля обикновено е най-пазената тайна при всяка голяма звездна сватба. И тази на Дженифър Лорънс не прави изключение. Все още не сме видели в целия блясък творението на Dior, с което актрисата каза заветното „да“ Кук Мароуни този уикенд, но вече знаем как е успяла да опази в тайна красивата рокля.

Оказва се, че Лорънс е наела отделна стая в хотел Viking в Роуд Айлънд, където беше сватбата, специално за роклята. И не само, защото не искала никой да я вижда преди да пристъпи към олтара, а за да е сигурна, че ще се съхранява при перфектни условия и нищо лошо няма да й се случи.

Екипът на Dior дошъл с полет от Париж в деня преди церемонията заедно с творението им. Цял апартамент бил запазен само роклята.

Всички гости обаче били настанени в друг хотел - Gurney's Newport Resort & Marina. А сред тях е имало доста звездни представители, като Адел, Камерън Диас, Ема Стоун, Никол Ричи, Сиена Милър и други.

Нямаме търпение най-накрая Лорънс да покаже булчинската рокля на Dior – сигурно вече е резервирана за корица на някое топ списание.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР