Дойде сезонът на плетивата!

eva.bg 03 October 2019

Есента е сезонът, в който прегръдките на топлите дрехи са най-сладки. За да ни даде най-доброто от сезона, H&M колаболира с утвърдения лейбъл Pringle of Scotland за създаването на колекция традиционни облекла със съвременно спортно звучене.

В главната роля са наследственият принт на каре и жакард на Pringle of Scotland, но пречупени през съвременната призма. Сред ключовите модели се нареждат пуловер с пачуърк ефект, съчетаващ ретро ромбове с едра вълнена плетка, както и къс пуловер с обло деколте и широки ръкави. Традиционните прежди са вплетени с особено внимание към детайла в обемни, съвременни облекла. Плетени рокли с ципове, удобни суичъри с качулки, клинове и зимни шапки и шалове са обсипани със спортни лога и им придават универсалност.

Цветовата палитра е в синхрон с усещането за лекота – есенният микс от цвят горчица, нежно сиво и топло кафяво е прекрасен фон за неочакваните проблясъци на неоново жълто. Колекцията съчетава материи като устойчивите рециклиран полиестер и органичен памук с вълна и вискоза. И за да зарадва специално любителите на кучетата сред клиентите, колекцията включва и пуловери за домашни любимци в същите цветове и принтове.

Колекцията влиза в сила от днес на сайта на H&M. Подгответе се за новия сезон!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР