Три красиви жени, един дългоочакван филм

Анджелина Джоли, Мишел Пфайфър и Ел Фанинг на промо турне относно "Господарка на злото 2"

eva.bg 10 October 2019

Снимка: getty images/guliver

Покрай премиерата на дългоочакваната втора част на филма „Господарка на злото 2“ имаме щастието на червения килим и за срещи с журналисти на едно място да се съберат три красиви и любими актриси.

Анджелина Джоли, Ел Фанинг и Мишел Пфайфър са на промоционална обиколка за филма, а ние няма как да не ви ги покажем в цялата им прелест. Във филма, който ще се завърти по родните кина на 18 октомври, Анджелина Джоли е в ролята на злата орисница Злодеида, Ел Фанинг е Спящата красавица, а Мишел Пафайфър е изцяло нова героиня – тя е майката на чаровния принц, за когото ще се омъжи Аврора.

Героините на Джоли и Пфайфър влизат в остър сблъсък покрай приготовленията за сватбата и в крайна сметка избухва война. Какво точно ще се случи, ще разберем като излезе самият филм.

В добавка към впечатляващите фотосесии на трите актриси от изявите им в Лос Анджелис, Рим, Лондон, Париж, ви предлагаме и няколко мъдри, любопитни или пък забавни изказвания, направени от тях в скорошни интервюта:

Това, което не ни убива, наистина ни прави по-силни и не смятам, че това е клише. Нашият опит, лош или добър, ни прави това, което сме. Когато преодоляваме трудностите, добиваме истинска сила и израстваме. Не се страхувайте от грешките си. Обичайте ги“, казва Анджелина Джоли. Както и: Всеки път, когато се чувствам изгубена, отварям някоя карта и започвам да я изучавам. Взирам се в нея, докато си напомня, че животът е едно огромно приключение и винаги има нещо ново, което може да се види и да се прави.

„Нищо друго не състарява човек така, както нещастието. А аз съм една щастлива жена и мисля, че това си личи“, казва пък 61-годишната Мишел Пфайфър. „Баба ми е отгледала сама пет деца по време на Голямата депресия. На 50-годишна възраст тя е натоварила шивашката машина в багажника на пикапа и от Северна Дакота се е преместила да живее в Калифорния. Тя знае как да оцелява, тя може да пребори всичко и всички. Това е мият залог. Такива искам да бъдат и децата ми“, казва още тя.

Не мисля, че трябва да се правиш и да бъдеш нещо, което не си. Какво значение има, ако не се усмихваш винаги и не изглеждаш непрекъснато щастлив? Ако имаш лош ден, покажи, че имаш лош ден. Няма нужда да го маскираш с нещо, което ще измамно и лицемерно“, съветва пък Ел Фанинг.

Чуйте ги, вижте ги. Снимките от последните събития с тяхно участие може да видите в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР