По розите ще я познаете

Скарлет Йохансон на червения килим в Торонто

eva.bg 09 September 2019

Снимка: getty images/guliver

Впечатляващият татус с рози, който краси сексапилния гръб на Скарлет Йохансон, е нещо, което актрисата по никакъв начин не се опитва да скрие. В рамките на гостуването й на кинофестивала в Торонто тя смени две официални рокли, като и двете залагаха на гол гръб.

Защо ли? Защото красивата плетеница от рози е запазена марка за Скарлет и няма как да я сбъркате с друга актриса (или гръб).

Букетът черно-бели рози, който пълзи по гърба й, е петата татуировка, с която може да се похвали Скарлет Йохансон. Останалите татуси по тялото й са два кръга на глезените, изгрев на една от ръцете й, гривна на една от китките. Има татус и на ребрата.

Скарлет бе в Торонто за премиерата на най-новия й филм - „Marriage Story”. В лентата участва и Адам Драйвър, като първата прожекция бе преди броени дни на фестивала във Венеция. Филмът ще бъде показан в лимитиран брой кина в началото на ноември, за да може да бъде допуснат до номинациите за големите награди в края на годината. Чак на 6 декември обаче ще бъде пуснат в Netflix.

Филмът разказва за младо семейство, чийто брак се разпада и двамата минават през един доста тежък развод.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР