Ето къде Меган Маркъл отпразнува рождения си ден

Шест дни семейството беше в този луксозен имот на остров Ибиса

Елка Влаховска 25 August 2019

Снимка: sacalmaibiza.com

Херцогинята на Съсекс отпразнува 38-ия си рожден ден във вилата Са Калма в ексклузивното имение Виста Алегре на испанския остров Ибиса. Освен с басейн с морска панорама, имотът може да се похвали с фитнес, джакузи, офис и прекрасни градински тераси.

В допълнение към инфинити басейна имотът разполага със седем спални. При поискване се предлагат яхтни чартъри, козметици, бармани, бавачки, масажисти, лични треньори и йога инструктори.

Луксозната вила се дава под наем за 108 000 британски лири на седмица, а от Бъкингам още няма изявление по повод  разточителната ваканция на принц Хари, Меган и бебето Арчи.

Нещо повече – независимо че на разположение на гостите на вилата се предлага стандартно иконом, готвач, сервитьорки, камериерки и Range Rover с шофьор и нощна охрана, херцогът и херцогинята на Съсекс предпочетоха да доведат в испанската вила свой личен шеф-готвач.

Меган, принц Хари и бебето Арчи се насладиха на шестдневен престой във вилата Са Калма, разположена близо до живописното село Ес Кубълс на югозападното крайбрежие на острова. Вижте как изглежда този луксозен ваканционен имот.



ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР