Наесен с песен: Отново на училище с Benetton

eva.bg 23 August 2019

Септември е на прага си и евреме за ново начало. Забравяме за бермудите, джапанките и летните рокли. Цветовете на есента ще обагрят не само природата около нас, а и гардероба ни. Първият учебен ден и училището са още по-вълнуващи събития за детето, когато то се радва на нови и цветни дрехи.

С идването на първите хладни дни, идва и вълната на Benetton в палитрата на дъгата, с актуални десени за децата. Забавни 3D апликации, надписи навсякъде, райета. Всичко това в микс от материи, които са съобразени със стандартите за безопасност. Артикулите не са третирани с опасни химикали и пазят здравето на децата. Специалистите съветват да следите за етикeтa „Eco-Safe“ върху детските дрехи, за да сте уверени в тяхната безопасност.

Този сезон момичетатахаресват разкроен деним, гащеризони, дънкови или карирани мини поли и винилови якета, а по-бутарски настроените ще се влюбят в роклите с надпис „You are strong”.

Момчетата ще имат възможност да се радват на атлетичния „кампусстил“ с цветни суитшърти и странични райета и ярки пухени якета.

От днес до 22 септември можете да се възползвате от специалните предложения на Benetton. При закупуването на два артикула, ще имате възможност да заплатите по-малко, затова комбинирайте смело и пуснете въображението си на свобода!

Разгледайте детайлно колекцията за новия сезон в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР