Синьо лято край басейна

С GRAZIA by the pool

13 August 2019

В сезона на високите градуси, солената морска вода, слънчевите залези над морето и задължителната компания на добри приятели, няма как да не се чувстваме нещастни от факта, че вместо това сме в големия град.

Серията събития GRAZIA by the pool обаче помогнаха на много столичани и гости на града да се потопят в близките оазиси до джунглата, наречена София. Да, дори в големия град при температури над 30 градуса може да усетиш прохладата на водата, да разпуснеш с коктейл, да се забавляваш с приятели. Чадърите умело заместиха сянката на палмите, а коктейлите имаха вкус на веселите емоции от плажа.

Това магическо преживяване се случи в Aquabankya в събота, а в неделя в Patron XO cafe and shot pool bar, благодарение на British American Tobacco. Подаръците, които щедро бяха раздавани край басейна, бяха осигурени от Somersby (новото Somersby - диня има страхотен вкус) и Wilkinson Sword. Партньорите от салони за красота Inspire превръщаха дамите в русалки със супер плажни прически, а Mehndi Bai MANU разкраси телата им със стилни рисунки.

ТВОЯТ КОМЕНТАР