Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт се разделиха. Било неизбежно

eva.bg 12 August 2019

Снимка: getty images/guliver

Раздялата на Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт май не изненада особено никого. Освен, че не е за първи път (предишният път се разделиха малко преди сватбата), то фактът, че отдавна вече трябваше да са изградили семейство, за което уж и двамата така копнеели, говори доста за не особено гладките им отношения.

Новината за раздялата гръмна, след като Майли Сайръс бе заснета да са целува на яхта с... жена. Певицата бе в компанията на бившата съпруга на Броуди Дженър - Катлийн Картър. След това нямаше как да се опровергава каквото и да е, затова и говорителите и на двамата потвърдиха официално, че са разделени.

Докато Лиам се прибра в родната Австралия, за да лекува разбитото си за втори път сърце в компанията на семейство и приятели, то Майли излезе с коментар в социалните мрежи, заявявайки следното: „Никой не трябва да се бори с еволюцията, защото никога не може да спечели. Подобно на върха на тази планина, която някога е била под вода и свързана с Африка – промяната е неизбежна... Баща ми винаги казваше, че природата никога не бърза, но е винаги навреме. Сърцето ми се изпълва с мир и надежда, знаейки, че това е истина. Учена съм да уважавам планетата с нейните процеси и съм решена да сторя същото и спрямо себе си.“

Е, разбирайте го както искате. Явно връзката й с жена е следващата еволюционна стъпка, с която Лиам просто ще трябва да се примири.

"Обвиняват ме, че съм лош пример за младите. Но пример за подражание може да бъде единствено добрият човек и това няма нищо общо с голотата. Защото да си добър човек не означава непременно да седиш с кръстосани крака“, обясни преди време певицата страстта си към скандалите и голотата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР