Синьо лято

Лятно приключение с Bulgaria Mall

09 August 2019

Лято е! Август е! Забравете за проблемите, спрете с плановете, намалете оборотите и дайте свобода на душата си! Мечтайте, пътувайте, гребете с пълни шепи от летните емоции, които само през август могат да бъдат така омайни, горещи, пълноценни и зареждащи.

Модните тенденции са изцяло в унисон с безвремието - естествени материи и нежни аксесоари. Дрехите са леки и небрежни за цялото семейство, а вариантите да разнообразите аутфита си – много!

Този сезон шапките са на почит – от традиционната сламена шапка до класическите модели с широка периферия и тези с козирка, които са задължителен аксесоар за горещите уикенди сред природата – разбира се, прекрасната Денина ни показва, че тя може да се превърне и в моден акцент на иначе семплия и стилен тоалет.

Другата тенденция, която вече втора година е на мода, е животинският принт. Благодарение на роклите с по-свободна кройка, които повтарят шарките на зебра, леопард или тигър, ще спазите правилото да сте облечени отгоре до долу в животински принт – и малка тайна – инвестицията в дреха с тази шарка ще бъде оправдана, тъй като и тази есен тя ще бъдат част от задължителните елементи за тренди визия.

А за да се заредите с всички тези важни съставки за безоблачно лятно приключение, посетете Bulgaria Mall.

Дрехи сет 1:

Денина: Рокля и шапка Reserved; Бански и сандали H&M; гривна Pronta

Руслан: Риза и панталони Esprit; Обувки и гривни H&M; Очила и раница Reserved

Александър: H&M

Всички магазини може да откриете в Bulgaria Mall.

Дрехи сет 2:

Денина: Рокля и сандали H&M; Обеци Reserved; Колан Benetton 

Руслан: Риза и гривни H&M; Панталон Esprit; Очила: Reserved

Всички магазини може да откриете в Bulgaria Mall.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР