Брад Пит: В новата стрийминг ера се чувствам като динозавър

eva.bg 01 August 2019

Снимка: getty images

Впечатляващо е какви резултати може да се постигне чрез стрийминг услугите в днешно време. Благодарение на тях виждаме много талантливи хора – режисьори, сценаристи, актьори – да получават своя шанс. Но това е нещо съвсем ново, чувствам се като динозавър в тази ера“, сподели наскоро Брад Пит.

В момента премиерите на последния голям проект, в който Брад участва - „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино – текат из големите европейски градове. Пред журналистите Брад сподели, че не смята да се пенсионира още, дори напротив:Не мисля за това кога ще приключи актьорската ми кариера. Смятам, че ще се събудя един ден и просто ще си кажа: „Било, каквото било“. Но все още има страшно много интересни неща, с които смятам да се заема и ми предстоят“, каза той, без да издава какви са те.

Тук с нетърпение чакаме след броени дни да видим Брад да си партнира с Марго Роби и Леонардо ди Каприо в „Имало едно време в Холивуд“, който пък се очаква да бъде последният филм на Тарантино. Режисьорът винаги е казвал, че когато направи 10 филма, ще приключи с киното. Също така той винаги е бил откровен, че ще се ожени, едва когато вече няма да гони професионални върхове. Сега прави десетия си филм, а от съвсем скоро Тарантино е и женен мъж. Но не смятаме, че е толкова лесно да се раздели с призванието си, така че, докато не заяви категорично, че няма да твори повече, ще очакваме още и още хубави продукции. А може би дори и след категоричното му заявление, пак тайничко ще се надяваме, че вдъхновението ще го намери и той няма да има къде да се скрие от него.

Вижте последните кадри на екипа на „Имало едно време в Холивуд“ след премиерата на филма в Лондон в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР