Има ли още Големи малки лъжи за казване?

eva.bg 23 July 2019

Снимка: Instagram

Краят на втория сезон на култовия сериал на HBO – „Големите малки лъжи“ - бе много емоционален. Всъщност, краят на сезона се счита и за самия край на историята на петте жени от Монтерей, изиграни блестящо от Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Лора Дърн, Зоуи Кравиц, Шейлийн Удли.

Вторият сезон ни приготви много приятни изненади. Най-голямата от тях бе участието на Мерил Стрийп. След излъчването на последния епизод, много от актрисите споделиха трогателни снимки с екипа на сериала, сбогувайки се с приключението, на което поведоха всички свои зрители. Но наистина ли няма да има трети сезон?

Нека припомним, че „Големите малки лъжи“ е правен по книгата на Лиан Мориарти със същото заглавие, чиято история свършваше там, докъдето ни заведе първият сезон на сериала.

Писателката каза, че няма намерение да пише втора книга. Затова режисьорът Жан-Марк Вале, а и Рийз Уидърспун, която е и продуцент на сериала, бяха категорични, че няма да има втори сезон.Но поради големия интерес на публиката, новият сценарий за следващ сезон бе написан.

Затова сега, когато всички „замесени“ заявяват, че сериалът няма да се снима повече, ни се иска да вярваме, че отново ни готвят изненада и вторият сезон не е краят. Зрителите искат още големи малки лъжи за казване, още разгръщане на интересния сюжет.

Дали е така, или иначе, предстои да видим, но за момента нещата изглеждат така, сякаш вече точката е поставена (без да издаваме какво се случва в последния епизод).

Винаги съм участвала в продукциите като актриса, но едновременно с това съм искала да бъда продуцент. Сега мечтата ми се сбъдва, а като продуцент научих толкова много неща, които нямаше как да разбера само като актриса. И ето ме сега, продуцент на тази невероятна продукция! Благодаря с цялото си сърце на всеки един човек, който е участвал по какъвто и да е начин за осъществяването на „Големите малки лъжи“!“, написа Рийз Уидърспун в Instagram профила си.

Вдигаме тост за невероятния си екип! Не съм си прекарвала по-добре на снимачната площадка. Приятно гледане на вас!“, отправи пък Лора Дърн към своите последователи.

Вижте как всички главни актриси се сбогуваха с „Големите малки лъжи“ в галерията.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от KATHRYN NEWTON (@kathrynnewton) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР