Томи Хилфигър се завръща в Ню Йорк

Колекцията “TommyXZendaya“ за есен 2019 ще бъде представена на 8 септември в колоритния нюйоркски квартал Харлем

18 July 2019

През есента на 2016 година с ревю в Ню Йорк Tommy Hilfiger стартира една незабравима и впечатляваща обиколка по света, която ще приключи тази есен пак в Ню Йорк, за да бъде затворен кръгът. Това ще бъде последната спирка от световното турне, чиято цел беше да пренесе TOMMYNOW до публиката по целия свят. Шоуто мина през Париж през пролетта на 2019 г., Шанхай през есента на 2018 г., Милано през пролетта на 2018 г., Лондон през есента на 2017 г., Лос Анджелис през пролетта на 2017.

Сега модното ревю с оригинална концепция „Виж сега, купи сега“ ще се състои в легендарния „Театър Аполо“, в колоритния нюйоркски квартал Харлем, на 8 септември. На подиума ще дебютира колекцията за жени “TommyXZendaya“ за есен 2019, създадена от дизайнера Томи Хилфигър и световния посланик на марката – Зендая. Ревюто ще носи и послания за толерантност, интеграция на различните, даване на повече власт и права на жените. Със сигурност ще е специално преживяване както за публиката на място, така и за зрителите онлайн.

„След като пътувахме по света с TOMMYNOW и след едно незабравимо шоу в Париж със Зендая, аз съм развълнуван да се върна там, където започна нашето пътуване с „ Виж сега, купи сега". Желанието на Зендая да пренесе TOMMYNOW в Харлем бе невероятна следваща стъпка в изразяването на нейната визия за бъдещето. Нейната гледна точка присъства ясно във всичко, което прави, и именно затова тя е и толкова вдъхновяващ партньор - чест е да продължим да й предоставяме платформа в модната индустрия, за да споделя своята визия!“, казва Томи Хилфигър.

Всички визии от ревюто ще бъдат достъпни за закупуване в екосистема от онлайн канали и социални медии в повече от 70 страни, както и в магазините на Tommy Hilfiger.

SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания, Македония и Молдова. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на Tommy Hilfiger в The Mall, Serdika Center и Paradise Center в София.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР