Силвестър Сталоун на 73! Ето как екшън легендата отпразнува рождения си ден.

eva.bg 07 July 2019

Снимка: Getty Images

Силвестър Сталоун, един от бащите на екшъна, с чиито филми са израснали няколко поколения, навърши 73 години. 37 години след като изигра легендарната роля на Рамбо, Силвестър отново се завръща към нея. През септември тази година очакваме излизането на „Рамбо V: Последна кръв“, като голяма част от филма бе заснета в България.

Сталоун реши да отпразнува 73-годишнината си в Хърватия, обкръжен от любимите си момичета – съпругата му Дженифър Флавин и трите му дъщери – Систин, София и Скарлет. Актьорът е пристигнал в град Сплит, след което се е настанил в луксозна яхта, на име Meira, със семейството си. Не се знае колко време ще прекарат там, но яхтата е перфектното място за отпразнуване на специалния повод, както и за малко почивка. Тя е дълга 55 метра, разполага с джакузи, сауна, киносалон и много стаи за масаж.

Силвестър сподели кадър в Instagram профила си, на който държи торта, на която пише: „Честит рожден ден, татко!“

„Рожденият ми ден е тук! Благодаря с цялото си сърце на невероятното ми семейство и на приятелите ми! Предстоят ни още много прекрасни моменти“, написа Сталоун в мрежата.

А ето някои от най-запомнящите се думи, които Силвестър Сталоун е казвал през годините:

„Не съм най-талантливият, нито най-умният човек на света, но успях, само защото продължавах упорито напред всеки път, отново и отново. Аз просто отказах да се откажа.“

„Вярвам, че има вътрешна сила у хората, която е определяща за това дали са победителите, или губещите. А победителите винаги са тези, които слушат сърцето си.“

„Животът е много повече от слънчеви очила и хитови филми. Реалността – това е главното събитие.“

„Вярвам, че всеки успех е плод на скачане в дълбокото със сляп, непоклатим оптимизъм.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР