Роби Уилямс живял в къща с духове

eva.bg 04 July 2019

Роби Уилямс твърди, че се е сблъсквал челно с призраци, след като е живял известно време в обитавана от духове къща.

45-годишният певец е категоричен, че го преследвал духът на звездата от групата „Мамас енд Папас“ Кас Елиът, позната като Mama Cass. Това се случило преди 18 години, когато взел под наем къщата на Дан Акройд в Лос Анджелис.

Той прекарал три месеца в имението, докато не открил, че е обитавано от духа на Кас, която живял там до смъртта си в следствие на инфаркт през 1974 година, когато била едва на 32 години.

Роби веднага усетил присъствието на духа и се обърнал към него с думите: „Знам, че си тук и ще уважавам твоето пространство, но те моля да уважаваш и моето, защото ме е страх от теб.“

Всичко това певецът разказа в интервю за Джо Ууд. Веднъж дори негов приятел, който му гостувал, слязъл тичайки и бял като платно по стълбите от горния етаж и казал, че току-що е разговарял в банята с някой, който всъщност не бил там. Кучето на Роби също отказвало да стои в къщата.

Роби разказва, че му било много трудно да се изнесе от имението, защото фирмата, която наел, за да премести багажа му, отказвала да си свърши работата, понеже виждали „стара жена да сети в стол до прозореца.“

Самият Дан Акройд също смята, че къщата е обитавана и именно престоят му там го вдъхновил да създаде хитовия филм „Ловци на духове“, на който е съсценарист.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР