Дейвид и Виктория Бекъм: 20 години, откакто си обещаха вечността

eva.bg 04 July 2019

Снимка: getty images

Дейвид и Виктория Бекъм са една от най-любимите звездни двойки, издържали теста на времето и всички спекулации и слухове, появяващи се от дъжд на вятър, че двамата се разделят и връзката им се пропуква. Напротив. Днес те празнуват 20 години, откакто си казаха заветното „да“, а любовта им се разшири с появата на четирите им деца – Бруклин, Харпър, Ромео и Круз.

По повода Виктория Бекъм сподели трогателно видео в Instagram профила си, което съдържа серия от снимки от различни моменти, които са споделили през тези 20 години. „Днес празнуваме 20 години, откакто се врекохме в любов. Обичам те толкова много, Дейвид!“ написа тя.

За разлика от много други звездни двойки, чиито отношения са пълни със раздели и събирания, изневери и скандали, в семейство Бекъм нещата стоят по друг начин. Неведнъж те са споделяли, че един здрав брак изисква много труд и отдаденост – всеки ден. Те се подкрепят в работата, в новите начинания и трудните моменти. Също така, не забравят, че е важно да поддържат романтиката жива. Виждаме ги как продължават да си правят сладки изненади, които често после споделят в мрежата със своите последователи.

Дейвид нарича Виктория „най-добрата съпруга и майка“, като твърди, че тя е и най-добрият му приятел, а Виктория говори за Дейвид така: „Не бих могла да бъда добра майка, ако Дейвид не беше най-добрият баща. Нещо повече – успехът си дължа на неговата подкрепа. Той ми помага, вдъхновявайки ме всеки ден“.

Двамата наистина изглеждат създадени един за друг, а през 2010 г. Дейвид сподели, че от първия момент е знаел, че Виктория е жената за него: „Веднъж гледах телевизия и там започна видеоклип на Spice Girls. Тогава казах на Гари Невил, който стоеше до мен: „Виждаш ли това момиче в черната рокля? Един ден ще се оженя за нея!“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР