Меган е на игрището

eva.bg 30 юни 2019

Снимка: guiliver/getty images

В малка черна рокля на Stella McCartney Меган Маркъл се превърна в звездата на срещата между New York Yankees и Boston Red Sox в Лондон.

Двамата не само, че откриха двубоя, но се запознаха и с играчите от двата отбора, между които се оказа, че има и далечен братовчед на Меган – Джоузеф Бетс.

Е, доскоро нито един от двамата не е подозирал за този факт – научили го след задълбочено изследване на родословното дърво на Меган, като двамата имат общи роднини отпреди 150 години – пра-пра-прадядото на Джоузеф и пра-пра-прабабата на Меган. Заради далечната родословна връзка Меган си позволи да наруши протокола и прегърна Джоузеф.

Тя и Хари получиха скъпи подаръци и от двата отбора – малки спортни екипи за сина им Арича. От New York Yankees се бяха постарали дори да избродират името на бебето върху екипа. Вижте снимки в галерията ни.

Не знаем дали и кога Арчи ще облече бейзболните спортни екипи, но пък съвсем скоро ще го видим на първото му официално кралско посещение. Меган и Хари ще го вземат за визитата си в Африка през есента.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР