13 години заедно! Честита годишнина, скъпа!

eva.bg 26 юни 2019

Снимка: Instagram

Никол Кидман и Кийт Ърбан никога не са се притеснявали от това да показват на публични места колко много се обичат. Целувки, прегръдки, интимни жестове – двамата държат да знаем, че са една от двойките в Холивуд, които знаят как да поддържат огъня жив. Дори след 13 години, защото именно толкова станаха от брака им през 2006.

„13 години магия, музика, романтика, диви приключения и едно непрекъснато преоткриване на чистата любов. Честита годишнина, скъпа!“ - това написа Кийт Ърбан под снимка на двамата, която пусна в Инстаграм. На нея съпрузите са прегърнати и са на плажа.

Актрисата от своя страна бе доста по-лаконична по отношение на годишнината им. Тя пусна черно-бяла снимка, на която той я целува по челото и към която написа само „Любов“. Преди време пък тя заяви: „С Кийт винаги си казваме, че сме страхотни късметлии, защото се имаме един друг. В днешния свят да имаш възможността да се връщаш всяка вечер при любовта и тя да ти дава сили – това е толкава рядкост. Ние сме абсолютно отдадени един на друг“.

А за да видите колко много наистина се обичат двамата, може да разгледате галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР