Тази есен имението Даунтън ще отвори вратите си в кината

eva.bg 24 юни 2019

Хитовият сериал „Имението Даунтън“ намери в своето продължение във филм. На 13 септември в кината "Имението Даунтън" ще посрещне кралското семейство в лицето крал Джордж V и кралица Мери – дядо и баба на настоящата кралица на Великобритания Елизабет II.

Действието се развива през 1927 и аристократичното семейство определено не тъне в обичайния лукс, заради Голямата депресия и края на Първата световна война. Но за Техни Кралски Височества всичко трябва да е по конец. Това налага завръщането на иконома Карсън, който трябва да впрегне всички сили в трескавата подготовка за знаковата визита. Когато компетенциите на персонала на имението са поставени под въпрос, назрява недоволство.

Феновете на сериала с радост ще отбележат завръщането на Маги Смит като Вайлет Кроули, вдовицата графиня на Грантъм, Мишел Докъри като лейди Мери Кроули, Лора Кармайкъл като лейди Едит Кроули, Елизабет Макгавърн като Кора Кроули, графиня на Грантъм, Хю Боневил като Робърт Кроули, граф на Грантъм, Алън Лийч като Том Брансън, Джим Картър като иконома Карсън, Роб Джеймс-Колиър като Томас Бароу, Лесли Никол като готвачката г-жа Патмор, Филис Лоугън като г-жа Хюс и други. В „Имението Даунтън“ се завръща и неговият създател, носителят на „Оскар“ Джулиан Фелоус.

Гледайте трейлъра на филма в следващото видео, а превъплъщенията на актьорите в лентата, вижте в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР