Ева Лонгория отпразнува първия рожден ден на сина си!

eva.bg 21 June 2019

Снимка: getty images

Синът на Ева Лонгория вече е на една годинка! Това е първа рожба на актрисата и петата на съпруга й Хосе Антонио Бастон. Нарекоха детето си Сантяго Енрике Бастон, а Ева го нарича просто „Санти“.

За първия рожден ден на сина си, Ева избра Дисниленд и Париж: „Не мога да се сетя за по-съвършено място от това, за да отпразнуваме първия рожден ден на сина ми!“, написа тя в мрежата, където сподели няколко трогателни кадъра от усмихнатия им ден.

Санти вече е истинска звезда.Ева не спира да споделя снимки с него със своите 6,7 милиона последователи в Instagram.

Времето просто отлетя! Кога детето ми стана на една годинка?! Не знам, но изминалата година наистина беше най-щастливата в живота ми. Да се будя и заспивам с тази красива душа, е просто магия. Всеки звук, всяка усмивка на Санти, са истинско щастие. Благодаря ти, че избра мен за твоя майка!“ написа актрисата.

Ева се наслаждава на всеки миг от майчинството си. Тя разкри на почитателите си, че след раждането не бърза веднага да започва тежки тренировки, а смята да даде време на тялото си да се възстанови. Тя изпълни намерението си и започна да тренира след повече от шест месеца.

Днес, година по-късно, с усмихнато бебе в ръце, Ева изглежда съвършено. Красивата жена е щастливата жена!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР