Рожденият й ден наближава. Кралицата й отправи специална покана!

eva.bg 17 June 2019

Снимка: getty images

Меган Маркъл ще навърши 38 години на четвърти август. Кралица Елизабет II вече прави планове за това как да се отпразнува поводът.

Източниците твърдят, че кралицата е поканила Меган да прекара рождения си ден в замъка Балморал, Шотландия, където Меган, Хари и Арчи могат да се насладят на първата си ваканция, след раждането на Арчи.

Според дадената информация, Хари и Меган ще отседнат в отделно крило в замъка, за да имат повече лично пространство с бебето. Програмата в празничния ден ще започне със следобеден чай, а кралицата е предвидила и специална торта за Меган.

Кралицата и принц Филип обожават двойката и, разбира се, най-младия си внук Арчи, затова ги поканиха в Балморал за няколко дни. Тази покана е голяма чест за Меган, тъй като е известно, че това е любимото място на кралица Елизабет. Затова жестът е много мил и специален“, издават източниците.

Това ще бъде първото посещение на Меган в Балморал. Принц Филип и кралицата обикновено отиват там през юли, когато замъкът е затворен за посещения, като остават да си почиват там чак до октомври.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР