Адел – най-верният фен на Spice Girls!

eva.bg 17 June 2019

Снимка: Instagram

 Адел никога не е криела, че обожава Spice Girls. Голямата певица е верен фен на спайските още от дете, затова, когато стана ясно, че момичетата тръгват на турне тази година, Адел бе в истинска еуфория.

Тя посети концерта им, състоял се на стадион „Уембли" в Англия, и сподели със своите последователи в Instagram вълненията си – както по пътя към концерта, така и по време на него.

След концерта Адел отиде бекстейдж, за да прекара време с идолите си от детството.

Последният път, когато бях на концерт на Spice Girls, беше преди 21 години! Тази вечер беше така мила на сърцето ми – плаках, смях се, виках с цял глас, танцувах и отново се влюбих в десетгодишното си Аз. Не е тайна колко много обичам тези момичета! Те ме вдъхновиха да гледам само напред. Най-накрая имах възможността да се запозная с Джинджър Спайс! Признавам, че се понапих с момичетата.Безкрайно съм им благодарна за цялото това изживяване. Никога нямаше да бъда там, където съм сега, ако не ме бяха вдъхновили тези пет британски легенди!“, написа Адел в своя пост.

Вижте радващата се като дете Адел в следващото видео, а снимките й, които ще й останат за спомен от вечерта, в галерията.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Adele (@adele) на

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР