Всичко е любов!

H&M празнува правото на всеки да обича и отново заявява подкрепа за ЛГБТИ равенството с капсулната колекция Love For All

31 May 2019

Шведският бранд H&M отново изразява непоколебимата си подкрепа към ЛГБТИ равенството с ярка капсулна колекция дрехи и аксесоари за жени, мъже и интерсексуални. Тази година акцентът в Love For All са разнообразните тениски със слогани, дрехите вдъхновени от спорта и забавните аксесоари, а 10% от продажната цена на артикулите ще бъде дарена на кампанията UN Free & Equal (кампания на Обединените нации за равни права и справедливо отношение към ЛГБТИ в целия свят).

„С тази пъстра колекция искаме да създадем едно определено настроение – жизнено, радостно и заявяващо открита позиция. Тя дава достатъчно възможности за съчетаване и стилизиране, което от своя страна засилва посланието на H&M за равенство. Всеки може да намери своята любима дреха или аксесоар, и да я носи със самочувствие,“ казва Емили Бьоркехайм, главен дизайнер Divided в H&M.

Чрез слогана си Love For All H&M застава твърдо зад човешкото право на всеки да обича когото пожелае, такъв какъвто е.
Сред вдъхновенията на Love For All ще откриете топове и тениски с графични принтове, отбелязващи празника на различията, равенството и шествието на гордостта чрез емблематичната дъга и нейните цветове. В разнообразните силуети пък прозира добре познат ретро стил, адаптиран и модернизиран старателно в колекцията. Боди с крила в палитрата на дъгата, разноцветен топ с пайети, ярки клинове и тениски с цветни щампи са избрани да вдъхват живот и в глобалната кампания, изпълнена с позитивна енергия и изразяваща вижданията на H&M за ЛГБТИ равенство. Неслучайно в нея взимат участие изявени артисти и танцьори като Kiesh Herman, Crystal Anderson, Oslo Grace, Rahm, Diana Sanz, Cory Walker, Austin Goodwin и Helene Harley.

„H&M се стреми да даде отражение на едно глобално общество, което истински да прегърне посланието за любов и равенство. Чрез слогана си Love For All H&M застава твърдо зад човешкото право на всеки да обича когото пожелае, такъв какъвто е. Горди сме с факта, че продължаваме да подкрепяме ЛГБТИ равенството. По този начин празнуваме любовта и разпространяваме посланието за равни права, приобщеност и толерантност спрямо различията,“ казва Сара Спанер, Глобален директор Маркетинг и Комуникации в H&M.

Колекцията H&M Love For All вече е налична в избрани магазини по целия свят и на hm.com. Изберете своя ярък модел и изразете подкрепата си към ЛГБТИ равенството и правото на всеки да обича – още днес или на предстоящото 12-то издание на Sofia Pride, което ще отпразнува всеобщото право на любов с открит концерт на 8 юни в София.

1 КОМЕНТАР
1
Аз
01 June 2019, 16:08

И промиването на мозъци, включително и на децата ни продължава с пълна сила.

ТВОЯТ КОМЕНТАР