21 години брак – Синди Крауфорд и Ранди Гербер

eva.bg 30 May 2019

Снимка: Instagram

„Аз не просто избрах най-красивото момиче, аз избрах момичето, което направи света ми по-красив. Честита годишнина, ангел мой“ - това написа Ранди Гербер под снимката в Инстаграм, с която честити 21-та годишнина от сватбата му със Синди Крауфорд.

На кадъра двамата са доста по-млади и очевидно е направен в началото на връзката им. „Изобщо не сме се променили“, пък бе коментарът на Синди под поста му.

Що се отнася до Крауфорд, тя реши да отбележи този специален за двамата ден с друг кадър – от сватбата им. Той е в рамка и явно краси някоя лавица на дома им.

„Щастлива съм, че все още празнуваме този ден отпреди 21 години. Честита годишнина. Не мога да си представя да извървя този път с някой друг, освен с теб. Обичам те“, написа бившият топмодел към поста.

Двамата освен че са заедно от 21 години, се радват и на две прекрасни деца – Кая Гербер, която има успешна кариера на модел като майка си, както и Пресли Гербер, който също се опитва да пробие в модния бизнес. Снимки на прекрасното им семейство може да разгледате в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР