Огледалце, огледалце, коя е най-красивата на бала

Стартира 13-то издание на конкурса „Най-красива абитуриентка“

29 May 2019

Победителки в конкурса от предходни години  - "Най-красивата абитуриентка" 2016 Елина Крушева, "Най-красивата абитуриентка" 2018  Елица Луканова, "Най-красивата абитуриентка" 2015  Габриела Иванова (от ляво надясно).

Снимка: dir.bg

Националният конкурс за най-красива абитуриентка, организиран от Dir.bg, стартира за 13-а поредна година и ако сте сред щастливките, които сега изживяват прекрасните емоции около завършването, избора на рокля, бал и т.н., значи е ваш ред да участвате.

Сред младите дами, обвити в празнично настроение и цветна феерия, се търси момичето с естествената красота, очарование и неподправен стил.

Всички абитуриентки могат да се впуснат в това престижно предизвикателство, като изпратят свои снимки от бала на фейсбук страницата на Конкурс за Най-красива абитуриентка. Срокът за участие е 12 юни 2019 г. до 14:00 часа.

Общо 20 момичета ще достигнат до големия финал. Страхотни награди очакват победителката и 20-е финалисти.

Звездното жури, което ще избере победителката за 2019 г. е в състав певицата DARA, актрисата и модел Диляна Попова, режисьорът и актьор Ники Илиев и накрая, но не на последно място, миналогодишната „най-красива абитуриентка“ – Елица Луканова.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР