Кит Харингтън постъпи в рехабилитационен център

След края на култовия сериал „Игра на тронове“, актьорът имаше нужда от пауза

eva.bg 29 May 2019

Снимка: Getty images

Кит Харингтън постъпи в рехабилитационен център, като източниците сочат, че главните причини за това са стресът, изтощението и алкохолът.

По данни на The New York Post 32-годишният британски актьор се е настанил в луксозната частна клиника Privé-Swiss wellness retreat в Кънектикът още преди месец. Там предлагат специални програми за хора, които водят изключително стресов и ангажиран начин на живот, помагайки им да си дадат малко пауза от всичко това и да съберат мислите си.

Кит, който игра в култовия сериал „Игра на тронове“ осем годни, имаше нужда именно от такава пауза, след като финалният сезон вече бе готов и се излъчваше.

Официалният говорител на актьора потвърди пред DailyMail, че Харингтън се намира в лечебното заведение, като сам е пожелал да си даде тази почивка:

 „След края на сериала, той реши да използва това свободно време в графика си като добра възможност да се откъсне за малко от света и да поработи върху някои лични въпроси“ , сподели той.

Престоят в клиниката, който струва повече от 120 000 долара месечно, учи постъпилите там как да се справят със стреса и негативните емоции. На Харингтън е позволено да влиза и излиза от нея. Негови почитатели го забелязват в малкия град Мадисън в деня, в който се излъчи финалният епизод на „Игра на тронове“.

Кит смята, че това е ваканцията и спокойствието, от които сега има нужда, а съпругата му Роуз Лесли напълно го подкрепя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР