Мадона е Мадам Х

eva.bg 25 April 2019

След като издаде албума Rebel Heart през 2015 г., Мадона си даде четиригодишна почивка. Сега поп иконата изненада своите почитатели с нов албум - Madame X – и всички тръпнеха в очакване да видят върху какво работи тя.

"Когато се преместих да живея в Лисабон, нямах никакво намерение да записвам песни. Всъщност, това беше последното нещо, за което съм си мислила. Преместих се в Лисабон заради сина ми и спортната му кариера на футболист. Мислех, че ще е приключение, но се оказа скучно и еднообразно. Водя децата на училище, вземам ги от училище, ходя на мачове... Малко се депресирах. Реших да си потърся приятели - местни артисти, музиканти, творци. А в Лисабон традицията е - всеки носи нещо за пиене и ядене, сядат около масата, говорят си и в един момент някой от занимаващите се с музика става и започва я да свири на инструмент, я да пее. Така постепенно се роди идеята за албума", разказва Мадона.

Сега излезе първият сингъл, придружен с видео, от предстоящата студийна продукция. Клипът е на песента Medellin” - дует с певеца Малума.

Както винаги, 60-годишната Мадона не разочарова феновете – певицата не изневери на провокативния си стил и бунтарски дух.

Гледайте част от въплъщенията на Мадона в Мадам Х в следващото видео. Целият албум излиза на пазара от 14 юни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР