На крачка от подиума

Първото издание на конкурса за млади дизайнери IDEA MODA върви към своя финал – не пропускайте модното шоу на 13 май, с което ще бъде избран и големият победител!

21 April 2019

Преди близо година Нов Български Университет съюзи силите си с Balkan Fashion Week и официално бе даден старт на международния конкурс за млади модни дизайнери IDEA MODA. Целта му е да даде поле за изява на талантите, които имат смелостта и амбицията да започнат свой моден бизнес в България, да им осигури шанса да покажат публично своите визия, способности и креативност, както и да ги подкрепи с обещаните от платформата награди – под формата на финансиране, обучение, материали и технологии. Журито на първото издание на конкурса е съставено от изявени модни дизайнери, стилисти, журналисти, модни фотографи, „хора на модата“ от България и Европа, а първите финалисти вече са ясни! Точно 13 на брой, те ще покажат реализираните си колекции на атрактивно модно дефиле и ще се борят за големите награди.

Запазете датата 13 май, а за повече информация посетете сайта на конкурса www.ideamoda.net или страницата на IDEA MODA във Facebook.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР