Денят на Виктория Бекъм! Надникваме в специалния й празник.

eva.bg 18 April 2019

Снимка: instagram

Вчера Виктория Бекъм навърши 45-години. Бившата спайска, днес сред едни от най-успешните дизайнери в света на модата, се наслади на специално внимание от съпруга и децата й.

През целия ден тя споделяше с последователите си в Instagram как си прекарва. Празникът на Виктория започна в 6 сутринта: „Когато децата ти те събудят толкова рано на рождения ти ден“ , написа тя.

При натоварения си график и безкрайно многото ангажименти, Виктория се беше постарала в този ден да си отдъхне, като бъде заобиколена от най-скъпите си хора – Дейвид Бекъм и четирите й деца . Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Затова специалният повод й позволи цял ден да се наслаждава на вкусни ястия, на да отваря подаръци от семейството и близките й и да чете трогателни поздравителни картички.

Честит рожден ден, мила мамо. Обичам те толкова много. Ти си най-добрата майка и най-невероятната жена в света“, написа Бруклин Бекъм в профила си в Instagram, като сподели стара снимка с Виктория.

Ромео Бекъм също не пропусна случая, за да честити на майка си в мрежата с мило пожелание и снимка: „Днес рожден ден има най-добрата майка на света. Обичам те много и се надявам да имаш невероятен ден.“

Надникнете в празничния ден на Виктория Бекъм в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР