Ана Уинтур и трите неща, без които не излиза от вкъщи

eva.bg 16 April 2019

Go Ask Anna“ е проект на американския Vogue, в който различни хора задават на Ана Уинтур най-различни въпроси, свързани с модата и интересната личност на главната редакторка на модната библия.

Един от въпросите гласеше: „Ана, кои са трите неща, без които не напускаш дома си?“. Не се изненадваме, че за Уинтур това са телефонът й, слънчевите й очила и голямата чаша кафе Starbucks.

А кои са най-любимите й десетилетия в модата? Ана сподели, че това са 1920-те, като се надява следващото й любимо десетилетие да бъдат 2020-те – безспорно позитивен поглед в бъдещето на модата.

Ана отправи някои модни съвети и към бременните жени: „Важно е, независимо от бременността, жената да запази собствения си стил и начин на обличане. Наблюдавам Меган Маркъл и забелязвам, че токчетата й стават все по-високи, откакто е бременна. Никога не съм разбирала защо жените желаят да крият бременността си и промените, които следват от нея. Тя трябва да се подчертава“, казва Уинтур.

А ето и най-кардиналното й модно правило: „Никога не се обличайте в черно от глава до пети! Така ще изглеждате, сякаш отивате на погребение. Малко цвят никога не е излишен – цветни бижута, бели ботуши...“, твърди тя.

Вижте всички съвети на Ана в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР