Меган и Хари официално се преместиха

eva.bg 05 April 2019

Преди време стана ясно, че херцогинята и херцогът на Съсекс няма да живеят в двореца Кенсингтън, предвид първата им рожба на път, и беше въпрос на време двамата да се преместят. Сега, когато остават от две до три седмици до раждането на кралското бебе, те официално се изнесоха в резиденция Фрогмор котидж, Уиндзор, дадена им от кралица Елизабет II.

Фрогмор котидж е част от имението Фрогмор хаус. Къщата е отворена за посещения за три дни всяка година, но частната Фрогмор котидж не позволява достъп на външни хора. Преди това Меган и Хари живееха в Нотингам котидж, Кенсингтън, но на новото място ще имат далеч повече пространство и уединение: то разполага с десет спални и бе реконструирана преди кралската двойка да се нанесе.

Според приближени до кралското семейство, Меган и Хари нямат търпение да започнат новия си живот заедно, който ще се промени изцяло с появата на детето.

Хари отделя цялата си енергия за съпругата си и раждането на бебето, правейки всичко възможно да помага на Меган с каквото може. Майката на херцогинята – Дория Рагланд – се очаква да пристигне скоро при семейството, за да посрещне първото си внуче.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР