Кортни Кокс вече е част от Instagram… с малко помощ

eva.bg 30 January 2019

Снимка: instagram

 Социалните мрежи са чудесен начин да бъдем по-близо до звездите, на които се възхищаваме, а и чрез тях самите те лесно достигат до своите почитатели. Но въпреки това много знаменитости избягват виртуалното пространство, пазейки личния си живот.

Кортни Кокс беше една от тях. Актрисата, изиграла любимата ни Моника от сериала „Приятели“, трудно попадаше в полезрението ни, тъй като се беше изолирала от мрежата. Сега обаче тя имаше повод да стане част от Instagram и за скоростно време събра много последователи.

Кортни беше гост в шоуто на Елън Дедженеръс, за да промотира новия си проект – „Nine Months” –документален сериал, внедряващ ни в деветмесечното приключение на бременността, като в него участват определени американски двойки. Кокс коментира, че за реализирането на подобни идеи социалните мрежи помагат изключително много. Уви, тя самата се страхува да борави с тях и не се възползва от позитивите им. Така Елън й предложи помощта си.

Така се роди профилът на Кортни Кокс в Instagram, както и първият й пост. Дедженеръс изненада актрисата, канейки Лиса Кудроу в студиото, за да могат трите да седнат на дивана, който добре познаваме от сериала и емблематичното кафене „Central Perk”, където Приятелите се събираха. Нямаше как да не се получи перфектната снимка! Тя бе споделена в новия профил на Кортни, като тя написа: „Здравей Instagram. Вече съм тук, макар и с малко помощ от приятелите ми“.

Изненадата на Елен беше трогателна и малко след това Кортни сподели и видео, в което двете с Лиса са прегърнати пред входа на студиото: „Обичам това момиче“, написа тя.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР