Гости от бъдещето

Време е да заблестите, момичета! От трептящите пайети във всевъзможни размери до фините сребристи нишки и отразяващата светлините гладка кожа – всичко е позволено.

Кристина Симидчийска 26 January 2019

СРЕБЪРЕН ЗВЪН

Футуристичните силуети с благороден отблясък отново са тук, за да провокират силата на въображението ви. Метализирани декоративни ефекти привличат вниманието върху неочаквано фини текстури или гладка кожа, а елегантните драпировки и волани обещават романтично настроение. Космическите препратки намират мястото си дори върху спортните на вид обувки и аксесоари, докато бижутата ни връщат към будоара на аристократичните дами от далечни епохи.

ЦВЕТНИ ОТБЛЯСЪЦИ

Блещукащи камъни и пайети променят до неузнаваемост семплите силуети на роклите и костюмите, подчертаващи женствените извивки на тялото. Не се страхувайте да комбинирате няколко скъпоценни нюанса, особено ако подберете за техен фон неангажираща черна основа. Обърнете внимание на асиметричните детайли и не забравяйте за силата на аксесоарите – готови да бъдат ваш верен партньор в шумното изпращане на отлитащата година.



ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР