Destiny Quartet с първия в света шоколадов албум

eva.bg 09 January 2019

Destiny Quartet, които красят корицата на EVA за януари, представят първия в света шоколадов албум, който носи заглавието „Усещане за жена“. Новият мащабен и иновативен проект на най-популярната кросоувър формация в България ще направи своята официална премиера пред публика с голям концерт-спектакъл на 21 февруари (четвъртък) от 20:00 часа в Sofia Live Club, билети за който можете да закупите в мрежата на Eventim.

След като Destiny Quartet се превърна в първата българска кросоувър формация, достигнала над 1 милион гледания в най-известната платформа за видеосподеляне в света YouTube и покори не малко международни сцени Гери, Звезди, Ивелина и Лора са готови да поднесат на почитателите си изцяло нов концерт-спектакъл. На 21 февруари в Sofia Live Club те ще изпълнят 11-те световни хита, съдържащи се в албума,в оригиналната версия, създадена за тях специално от италианския композитор Маурицио Абени. В шоуто ще се включи и нашумелия англичанин Анди Фокнър, който ще подари на публиката уникално лазерно и светлинно шоу.

Дискът „Усещане за жена“ е изработен от фин,ръчен шоколад на един от най-добрите шоколатиери в България – шеф Ради Стамболов, който е подготвил много сладки изкушения за всички присъстващи по време на концерт-спектакъла на Destiny Quartet.

Закупилите шоколодавия албум ще слушат музката чрез мобилното приложение ChocoAr. Идеята за този оригинален български продукт е на Милена Пейчева и е дело на компанията Адар“. Апликацията ChocoAr може да бъде свободно изтеглена от потребителите на iOS и Android. Сканирайки картичката в опаковката на първия в света шоколадов диск, всички почитатели ще имат удоволствието да се потопят в музиката на Destiny Quartet докато похапват шоколад.

 

Квартет Дестъни са:

Гергана Алексиева –цигулка

Звезделина Халтъкова –цигулка

Ивелина Туджарова –виола

Лора Табакова –виолончело

Запазена марка на Destiny е богатият репертоар от модерни аранжименти на произведения от класически композитори, филмови шедьоври и етномотиви, с които носят очарование и абсолютен екстаз на публиката. Четирите дами владеят до съвършенство печелившата комбинация на музикалната магия, перфектната техника на изпълнение и абсолютната женственост.

1 КОМЕНТАР
1
Йойо
09 January 2019, 23:34

Балкански Кич в стил ранната Лепа Брена е визията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР