Animal Planet

Позволете си гласът на дивото да бъде ваш гид в градската джунгла през зимния сезон

Кристина Симидчийска 12 December 2018

ЗЕБРИТЕ са на ход
И носят най-добрите си истории от 60-те и 80-те години на миналия век. В тях се редуват буржоазна елегантност и диво безразсъдство, към които модната критика съветва да подхождате крайно внимателно. Потърсете компания за зебровия принт при класическата комбинация от черно и бяло и учтиво избягвайте останалите знакови символи на 80-те (като неоновите цветове, например).

Сезонът на ЗМИЯТА
Изискванията й са прости: смелост в комбинациите, сериозно отношение към силуета и абсолютна самоувереност в походката. Отличен пример за разнородните й превъплъщения дават скандинавският привкус на Isabel Marant, артистичните препратки на Marni и сексапилните диви на Tom Ford.

Владетелите на СИБИР
Тигри и леопарди в заскрежена окраска ще са истинските господари на новия студен сезон. Отдайте заслужена почит към рядката им красота и спокойно ги настанете в гардероба си.

От саваната до прерията
Ясно е, че всеки представител на семейство „диви котки“ намира своето място на зимния подиум, но си струва да обърнете внимание и на останалите ярки образци на фауната – от жирафите (Dolce&Gabbana) и тигрите (Proenza Schouler) до кравите (No 21) и земноводните (Fendi).

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР