Неоновият демон

Буквално най-ярката тенденция на зимния подиум ще ви заслепи с изобилие от неонови тонове, препратки към старта на 90-те и светлините на нощните клубове

Кристина Симидчийска 21 December 2018

От пухените якета до леопардовите щампи – нито един от ключовите силуети и принтове за сезона не е пощаден от електриковите нюанси, които някога предизвикваха див възторг у феновете на рейв музиката. Днес Prada ни ги предлага в комбинация с туид и неопрен, при Balenciaga ги откриваме под формата на плюшени поло блузи, обемни палта и аксесоари, а Haider Ackermann излиза от готическите си сънища със сатенирани костюми и неонови чорапогащи. Последните обсебват и въображението на Tom Ford, при това с екзотичната добавка на анималистични принтове, докато Balmain и Zinko залагат на ултрасексапилните минирокли.

И ако в този момент в мислите ви препускат въпроси от рода на „Как да го нося това?“ и „Защо ми е?“, помислете още и за всички страхове, пречещи ви искрено да се позабавлявате с модата. Оставете неоновия демон на есен-зима 2018 да ги предизвика и ги накарайте да отстъпят пред усмивката и доброто ви настроение. А след това, както обещават във всяка книжка за самоусъвършенстване, ще дойдат нова сила и увереност, нова енергия и страст към онова, което до момента сте се страхували да си позволявате.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР