Как Майкъл Кейн се пази от изневери

eva.bg 26 November 2018

Снимка: getty images/guliver

От висотата на своите 85 години Майкъл Кейн може да се похвали с впечатляваща кариера, живот и брак. От 45-години той е женен за една жена и понеже държи наистина много на нея, измислил как да се застрахова срещу евентуални изневери от негова страна.

„Няма какво да се лъжем – отиваш някъде далече за снимки на филм, няма те месец-два, около теб има много красиви актриси... Наясно сте какво ще се случи, направо е невъзможно да останеш верен на съпругата си“, разказва актьорът. Когато обаче съпругата ти е непрекъснато с теб, шансът да прегрешиш намалява драстично. Да, точно това е правил Майкъл Кейн – вземал е навсякъде със себе си 71-годишната в момента Шакира, за да е сигурен (пък и не само той), че няма да й изневери.

Когато заминеш по работа за дълго време посещаващ места, които половинката ти никога не е виждала, ядеш в ресторанти, където тя никога не е била, срещаш се с хора, които тя не познава... Постепенно започвате да водите различен живот, а това е много лошо за брака. Поради тази причина жена ми е с мен навсякъде“, казва Кейн.

Той и Шакира сключват брак през далечната 1973 година и имат една дъщеря, която в момента е на 45 години. Майкъл Кейн има още една дъщеря, но от първата си съпруга, която е на 62.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР