В дома на Ашли Тисдейл

eva.bg 17 November 2018

Американската актриса и певица Ашли Тисдейл отвори вратите на своя нов дом за Architectural Digest. Още преди да открие това имение в колониален стил от 30-те години, тя има едно много важно правило за своя дом мечта - че ще го ремонтира заедно с баща си.

„Татко, Майк Тисдейл, е строител. Израснах, гледайки го как строи тези прекрасни къщи и толкова ми липсва да работим заедно“, казва Ашли. Както може да се досетите, татко веднага е нает да свърши цялата работа по ремонта на жилището, за да се превърне то най-накрая в този дом мечта, където тя живее заедно със съпруга си – композитора Кристофър Френч.

„Предишната ни къща също беше разкошна, но беше прекалено голяма за нас. В един момент осъзнахме, че има помещения и части от нея, които изобщо не ползваме. Година и половина търсихме, докато открием това жилище. За щастие, когато пуснахме за продажба старото, се намери купувач само за четири дни – едни приятели го купиха заедно с мебелите. Така че не си взех почти нищо от там, само кучето и мъжа ми“, с усмивка коментира Ашли.

Всичко тук е ново, всичко тук е мислено с идеята да изглежда хем винтидж, хем съвременно. Всички детайли ще научите от видеото, насладете се и на виртуалната разходка в галерията ни.

1 КОМЕНТАР
1
Лорито
17 November 2018, 17:31

Много добре изглежда Домът мечта ... !! Пeрфектен

ТВОЯТ КОМЕНТАР