Сутиенът на мечтите

Еволюцията на най-луксозното бельо, показвано някога на подиума

eva.bg 08 November 2018

Снимка: getty images

Диамантите са най-добрите приятели на жената, нали? Не това е тайната, която Victoria’s Secret пази. Диамантите са неизменна част от грандиозното шоу, провеждано всяка година от марката. Красивите модели, дефилирщи на пищните ревюта, всеки път се състезават за три почетни позиции на подиума: откриването на дефилето, бельото, изработено с камъни Swarovski и най-вече за сутиена, наречен Fantasy Bra. За моделите е невероятна чест да носят Fantasy Bra, а да бъдат удостоени с нея е като да бъдат избрани за кралици на вечерта.

Миналата година Лаис Рибейро се разходи по котешката пътечка в Champagne Nights Bra. Сутиенът беше оценен на 2 милиона долара. Тази година „сутиенът на мечтите“ ще бъде направен от 2,100 диаманта, изработени в лабораторията на Atelier Swarovski. Той възлиза на стойност от милион долара, а късметлийката, която ще го облече, е Елза Хоск. Шведският модел получи първите си криле от Victoria’s Secret през 2014 г. През 2016 г. тя откри шоуто в Париж, а през 2017 г. облече визита на Swarovski за ревюто в Шанхай. Скоро тя ще може да се похвали, че е била на всички почетни места в програмата на Victoria’s Secret, защото тази година ще върви по подиума във величествения Fantasy Bra.

„Не мога да повярвам! Това е най-красивият сутиен, който съм виждала през цялата си кариера, а и съвършено пасва на стила ми. Смятам, че носи духа на 90-те, а освен това е направен само от диаманти – точно по мой вкус!“, споделя Хоск.

За направата на тазгодишния Fantasy Bra са били необходими 930 часа. Елза ще носи и Swarovski колие от Christopher Kane. Но добрата новина е, че тази година сутиенът на мечтите може да стане реалност за много хора. Подобен модел, вдъхновен от самата Елза Хоск, ще се предлага от Victoria’s Secret. Сутиенът ще бъде украсен с кристали, ще струва 250 долара и ще бъде наличен от 29 ноември.

„Когато го облякох, цялото ми тяло трепереше. Но не от притеснение, а от вълнение. Това е момент, който няма да забравя никога!", допълва Елза.

В галерията можете да разгледате всеки един „сутиен на мечтите", обличан през годините от красавиците на Victoria's Secret. През 2000 г. Жизел Бюндхен дори влиза в Световните рекорди на Гинес за най-екстравагантно и скъпо бельо за своето време.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР