Роклята на Меган Маркъл пак се оказа хит

Херцогинята на Съсекс отново заложи на австралийски дизайнер, сривайки сайта на бранда

eva.bg 18 October 2018

Снимка: getty images/guliver

Посещението на Меган Маркъл и принц Хари в Австралия продължава, а с всеки изминал ден интересът към двамата става все по-голям. Хиляди почитатели на короната и специално на Меган и Хари, се стичат по улиците и на местата, където се знае, че ще се появят. Прегръдки, целувки, разплакани от радост момичета и жени, подаръци, обяснения в любов... еуфорията покрай визитата на двамата е огромна.

Може би затова не е изненада и фактът, че за втори път Меган Маркъл залага на рокля на австралийски дизайнер, сривайки сайта му поради огромния интерес към модела и марката. Този път херцогинята на Съсекс избра Dion Lee, като роклята от колекцията Pre-Fall 19 бе създадена специално за нея. Интересът към модела обаче се оказа толкова голям, че сайтът на бранда са срина, след като стана ясно, че желаещите могат да си поръчат същия модел.

„Роклята е създадена специално за Меган Маркъл. Ще бъде налична по магазините от януари догодина, но може да си я поръчате предварително сега. Цената е $1290“, заявиха от бранда.

За въпросната синя рокля на Dion Lee Меган Маркъл бе избрала обувки на Manolo Blahnik за $928. Чантата пък бе на Gucci, като цената й е $2 650. По-късно през деня за разходката на плажа Меган смени синята рокля с черна на Miguelina, а цената й бе доста по-скромните $268. Вижте двата стайлинга в галерията ни.

Предишният път, когато херцогинята на Съсекс пак предизвика огромен интерес с роклята си, понеже бе на австралийски дизайнер, бе от първия ден на визитата им. Тогава тя избра бяла рокля на Karen Gee с цена 1 800 долара. Желаещите да влязат в сайта и да си купят същия тоалет бяха толкова много, че само за няколко минути той се срина от многото посещения.

В Австралия винаги са обичали принц Хари и са го посрещали с много любов и усмивки, а сега вече е ясно, че и съпругата му ще се радва на същото всенародно одобрение и топли чувства.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР